Back

ⓘ Lycos Inc. Internet korporata Lycos.com eshte fryt i studjimit te Dr. Michael Mauldin nga Carnegie Mellon University ne vitin 1994. Fillimisht lycos u themelua ..




                                     

ⓘ Lycos

Lycos Inc.

Internet korporata Lycos.com eshte fryt i studjimit te Dr. Michael Mauldin nga Carnegie Mellon University ne vitin 1994. Fillimisht lycos u themelua si motor kerkimi dhe web portal me pastaj eshte zjgeruar edhe ne funksione tjera. Tani elementi me ri qe Lycos Inc. ofron eshte Lycos Cinema Lycos Kinemaja ne te cilin funksion mundesohet shikimi i filmave dhe kontaktimi mes personave prezent.

Network faqet e njohur ne internet te poseduara nga Lycos Inc. jane ato si:

 • Tripod.com - prone e Lycos Inc. qe ofron hapesir interneti falas
 • Lycos Cinema - kinema dhe kontaktim online.
 • Lycos Planet - hapesire per profil personal falas.
 • Hotbot - motor kerkimi
 • WhoWhere.com - motor kerkimi per kerkimin e njerezve.
 • GetRelevant - faqe per marketing
 • Gamesville - faqe per te luajtur lojera online
 • Angelfire - pron e Lycos Inc. qe ofron hapesire per ndertim te faqes se internetit falas.
 • Webmonkey - ndihme dhe mesime per ndertimin e faqeve te internetit
 • HtmlGear - prone e Lycos Inc. qe ofron elemente te faqeve te internetit falas. shembull:Liber te mysafireve, numerues vizitoresh etj.
                                     
 • kompjuterike është bërë fokusimi në programet - vegla për hulumtim si: WebCrawler, Lycos Infoseek Search, World Wide Worm etj. si dhe të ashtuquajturat direktoriumet
 • web, Yahoo larmishëm në web portal. Në fund të viteve 1990, Yahoo MSN, Lycos Excite Web Portals të tjera dhe u rritet me shpejtësi. Ofruesit Web portal
 • Meter Star dhe rezultoi se ishte me i kerkuari i famshem. Përveç kësaj, Lycos ka raportuar se kërkimet për Zac Efron ishin rritur deri ne 81  Filmi
 • interneti Newsgroup  Blog  E - mail  Faqe të verdha  Usenet  E - biznes  Lycos Search  Alexa  Yahoo Google Të tjera GNU Open Source  Pr - tech 
 • interneti Newsgroup  Blog  E - mail  Faqe të verdha  Usenet  E - biznes  Lycos Search  Alexa  Yahoo Google Të tjera GNU Open Source  Pr - tech 
 • interneti Newsgroup  Blog  E - mail  Faqe të verdha  Usenet  E - biznes  Lycos Search  Alexa  Yahoo Google Të tjera GNU Open Source  Pr - tech 
 • interneti Newsgroup  Blog  E - mail  Faqe të verdha  Usenet  E - biznes  Lycos Search  Alexa  Yahoo Google Të tjera GNU Open Source  Pr - tech 
 • interneti Newsgroup  Blog  E - mail  Faqe të verdha  Usenet  E - biznes  Lycos Search  Alexa  Yahoo Google Të tjera GNU Open Source  Pr - tech 
 • interneti Newsgroup  Blog  E - mail  Faqe të verdha  Usenet  E - biznes  Lycos Search  Alexa  Yahoo Google Të tjera GNU Open Source  Pr - tech 
 • interneti Newsgroup  Blog  E - mail  Faqe të verdha  Usenet  E - biznes  Lycos Search  Alexa  Yahoo Google Të tjera GNU Open Source  Pr - tech 
 • interneti Newsgroup  Blog  E - mail  Faqe të verdha  Usenet  E - biznes  Lycos Search  Alexa  Yahoo Google Të tjera GNU Open Source  Pr - tech