Back

ⓘ Malesia.Org eshte Portal Informativ ne gjuhen shqipe i themeluar me 14 shtator te vitit 2000 ne Tuz te Malesise. Misioni i Malesia.Org eshte informimi mbi çesht ..
Malesia.org
                                     

ⓘ Malesia.org

Malesia.Org eshte Portal Informativ ne gjuhen shqipe i themeluar me 14 shtator te vitit 2000 ne Tuz te Malesise.

Misioni i Malesia.Org eshte informimi mbi çeshtjet e perditshme nga Malesia por edhe trevave tjera shqiptare ne Mal te Zi perfshire politiken, çeshtjet sociale, shoqerore, kulturore dhe aktivitete ne sfera te ndryshme. Gjithashtu mbulojme lajmet me te rendesishme nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe diaspora. Te gjitha keto me synim te informimit te paanshem, te sakte dhe shpejte.

Portali Malesia.Org eshte i pavarur nga struktura politike dhe shteterore e Malit te Zi apo ndonje shteti tjeter.

Malesia.Org eshte portal jo-profitabil dhe mirembahet e financohet nga vet stafi dhe ndihmat e donatoreve.

Malesia.org eshte portali i pare shqiptar ne Tuz-Malesi, njekohesisht edhe ne Mal te Zi, dhe pas nje pune disa vjeçare gjendet ne mesin e portaleve me te vizituar ne trojet shqiptare.