Back

ⓘ Vue.js eshte nje kornize JavaScript modeli - pamje – pamje modeli me burim te hapur per ndertimin e nderfaqeve te perdoruesve dhe aplikacioneve me nje faqe. Kjo ..
Vue.js
                                     

ⓘ Vue.js

Vue.js eshte nje kornize JavaScript modeli - pamje – pamje modeli me burim te hapur per ndertimin e nderfaqeve te perdoruesve dhe aplikacioneve me nje faqe. Kjo kornize eshte krijuar nga Evan You, dhe mirembahet nga ai dhe pjesa tjeter e anetareve kryesore te ekipit, qe vijne nga kompani te ndryshme si Netlify dhe Netguru.

                                     

1. Historia

Vue u krijua nga Evan You pasi punoi per Google duke perdorur AngularJS ne nje numer projektesh. Ai me vone permblodhi procesin e tij te mendimit: "E kuptova, po sikur te mund te nxirrja pjesen qe me pelqente vertet per Angular dhe te ndertoja diçka vertet te lehte". Kodi i pare i kodit burimor i angazhuar ne projekt ishte ne korrik te 2013-tes, dhe Vue u leshua per here te pare shkurtin pasardhes, ne 2014.

                                     

2. Burimet

Ky artikull perfshin tekst nga nje veper me permbajtje falas. I licensuar sipas deklarates / lejes se licences se licences MIT ne Wikimedia Commons. Teksti eshte marre nga Udhezuesi Vue.js, Vue.js,Ky artikull perfshin tekst nga nje veper me permbajtje falas. I licensuar sipas deklarates / lejes se licences se licences MIT ne Wikimedia Commons. Teksti eshte marre nga Udhezuesi Vue.js, Vue.js.