Back

ⓘ Wikipedia:Faqja kryesoreA e dini se202039. . Ne ekspediten e vitit 2005, arkeologia Edi Shukriu zbuloi nje seri pikturash shkembore ne vendndodhjen Mrrizi i Kob ..
                                     

ⓘ Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2020/39

. Ne ekspediten e vitit 2005, arkeologia Edi Shukriu zbuloi nje seri pikturash shkembore ne vendndodhjen Mrrizi i Kobajes ne nje koder, nga e cila shihet lumi Lumbardhi. Arti i hapur shkembor eshte pikturuar ne gur gelqeror me boje te kuqe - nje perzierje e gjakut te kafsheve dhe dyllit ose okres. Datimi i tyre eshte i paqarte pasi Vlashnja ka shume zona nga epoka te ndryshme, por ajo specifikohet gjeresisht midis neolitit te vone dhe epokes se hershme te bronzit ne Ballkan.

                                     
  • Fusha më e madhe e naftës në botë është ajo e Ghavar - it Arabia Saudite e ngritur nga kompania a përpunimit të naftës Armako Madhësia e fushës është
  • Evropë, Amerikën e Veriut dhe Azinë e Paqësorit. Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2020 7 . Shtëpia e Urtësisë ose Biblioteka e Madhe e Bagdadit, ishte
  • kryesore A e dini se 2021 37 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2021 38 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2021 39 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2021 40
  • Shqiperia2000 15 qershor 2020 16: 49 CEST Ju falenderoj për komentet e mira. Liridon, Euriditi, po ju etiketoj si burokratë meqë duket se pak a shumë ky diskutim
  • Bosnjën e sotme Perëndimore. Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2019 3 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2019 4 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2019 5
  • Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2017 8 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2017 9 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2017 10 Wikipedia: Faqja kryesore A e dini
  • se mesatarisht finlandezët konsumojnë 12 kg kafe në vit, e cila është më e larta në botë? Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2018 48 1 - A e dini që
  • Wikipedia: Faqja kryesore A e dini se 2016 11 Autoportret . se Amanda Sidwell në foto, piktura autoportret ishte një nga gratë e para që studioi në