Back

ⓘ Florentina Kolgeci eshte nje futbolliste kosovare qe luan si portiere dhe eshte paraqitur per Kombetaren e femrave te Kosoves. ..
                                     

ⓘ Florentina Kolgeci

Florentina Kolgeci eshte nje futbolliste kosovare qe luan si portiere dhe eshte paraqitur per Kombetaren e femrave te Kosoves.

                                     

1. Karriera

Kolgeci eshte pjese e skuadres se Kombetares se Kosoves, duke u paraqitur per ekipin gjate ciklit kualifikues te Kupes Boterore te FIFA-s per femrat 2019.

                                     
  • e Kosovës  Zelfije Bajramaj - Sulmuse Majlinda Kadolli - Mesfushore Florentina Kolgeci - Portiere Me 09.01.2014 FFK shpall Lauratet e vitit 2014, në këtë mes
  •  KVX Kaltrina Biqkaj 10 MF KVX Blerta Shala 11 FW KVX Edona Kryeziu 12 GK KVX Florentina Kolgeci 13 DF KVX Bleona Zhabari 14 MF KVX Albiona Tahiri