Back

ⓘ Sezone të How I Met Your Mother ..
                                               

How I Met Your Mother (sezoni i 1-rë)

Sezoni i pare i How I Met Your Mother, nje sitcom amerikan i krijuar nga Carter Bays dhe Craig Thomas, u be premiere ne CBS ne Shtetet e Bashkuara me 19 shtator 2005 dhe perfundoi me 15 maj 2006. Sezoni u drejtua nga Pamela Fryman dhe u prodhua nga Bays & Thomas Productions dhe 20th Century Fox Television. Perbehet nga 22 episode, secila te gjata nga afro 22 minuta. Sezoni paraqet Ted Mosbin me realizim zeri nga Bob Saget ne vitin 2030, teksa ulet me vajzen dhe djalin e tij per tua treguar atyre historine se si e takoi nenen e tyre. Historia fillon ne vitin 2005 me Tedin Josh Radnor si nje ...

                                               

How I Met Your Mother (sezoni i 5-të)

Sezoni i peste i komedise televizive amerikane How I Met Your Mother u dha premiere me 21 shtator 2009 dhe perfundoi me 24 maj 2010. Perbehet nga 24 episode, secila prej tyre zgjat nga rreth 22 minuta. CBS transmetoi sezonin e peste mbremjen se henes ne 8:00 pasdite ne Shtetet e Bashkuara.

                                               

How I Met Your Mother (sezoni i 6-të)

Ned Rolsma si Marcus Eriksen Jennifer Morrison si Zoey Pierson Nazanin Boniadi si Nora Kyle MacLachlan si Kapiten Lyndsy Fonseca si Penny, Vajza e Ted Bob Odenkirk si Arthur Hobbs Marshall Manesh si Ranjit Bill Fagerbakke si Marvin Eriksen Sr. David Henrie si Luke, Biri i Tedit Laura Bell Bundy si Becky Chris Romano si Punchy Suzie Plakson si Judy Eriksen

                                               

How I Met Your Mother (sezoni i 7-të)

Sezoni i shtate i komedise televizive amerikane How I Met Your Mother u publikua ne mars 2011, se bashku me konfirmimin e nje sezoni te tete. Sezoni i shtate u shfaq premiere ne CBS me 19 shtator 2011, me dy episode qe transmetoheshin njeri pas tjetrit dhe perfundoi me 14 maj 2012.

                                               

How I Met Your Mother (sezoni i 8-të)

Sezoni i tete i komedise televizive amerikane How I Met Your Mother u njoftua ne mars 2011 se bashku me konfirmimin e sezonit te shtate. Sezoni u shfaq premiere me 24 shtator 2012 dhe perfundoi me 13 maj 2013. Perveç publikimit te DVD-se te Rajonit 1 te sezonit me 1 tetor 2013, ai gjithashtu u shtua per transmetim ne Netflix te njejten dite.