Back

ⓘ Konferenca mbi filmin e Evropës Jug - Lindore. Konferenca mbi filmin e Evropes Jug - Lindore eshte konference ne te cilen eshte shfaqur seriali kosovare Jeta e ..
                                     

ⓘ Konferenca mbi filmin e Evropës Jug - Lindore

Konferenca mbi filmin e Evropes Jug - Lindore eshte konference ne te cilen eshte shfaqur seriali kosovare Jeta e nje toke si dhe filmat: "Toka e askujt", "Para shiut" dhe "Ne duart te rrezikshmeve". "Jeta eshte shfaqur edhe ne festivalin e filmit nderkombetar ne Oklahoma ku kane marre pjese me se 48 filma nga e tere bota.

                                     
  • Federale e Gjermanisë, ndodhet në pjesën qendrore të Evropës dhe kufizohet në veri me Danimarkën, në lindje me Poloninë, në juglindje me Çekinë, në jug me Austrinë
  • vunë Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimin Sovjetik në qendër të punëve botërore. Meqë u arrit fitore në Evropë, konferenca ndërkombëtare e mbajtur në San