Back

ⓘ Balkan Blood 2019. Historia Eksperti i arteve marciale kineze Qiao Lin perballet me grupin e gangstereve ballkanike qe kane mberthyer me mizorine e tyre ndaj nj ..
                                     

ⓘ Balkan Blood 2019

Historia Eksperti i arteve marciale kineze Qiao Lin perballet me grupin e gangstereve ballkanike qe kane mberthyer me mizorine e tyre ndaj nje qyteti te tere. Fati i njerezve eshte ne duart e tij

                                     
  • France Kompromis 2001 Publishing House Pogranicze, Poland Balkan blood Balkan beauty 2006 North - western University Press, U.S. I compagni di pietra
  • shpërblyer me medaljen Nënë Tereza për punën e saj në Kosovë. Travels in Blood and Honey 2011 shq. Udhëtime në gjak dhe mjaltë The Little Book of Honey
  • policise me emrin Ardita gjithashtu dhe ne filmin Shqiptaro - Kinez Balkan Blood ne rolin e vraseses Tarantula Tashmë Emi Canaj është nje aktore e
  • albanezului. nr.30. Buchuresti, Romania, 2004. An American Dream. Balkan Beauty, Balkan Blood Northwestern University Press, U.S.A, 2006. Secili çmendet simbas