Back

ⓘ Komuniteti Tironas Tirona. Faqja Tirona e krijuar ne muajin Prill te vitit 2011 ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave hist ..
Komuniteti Tironas Tirona
                                     

ⓘ Komuniteti Tironas "Tirona"

Faqja Tirona e krijuar ne muajin Prill te vitit 2011 ka si mision te bashkoje te gjithe qytetaret Tironas ne mbrojtje te vlerave historike, kulturore dhe patriotike te qytetit tone. Krijimi i baze te dhenash online, e cila do te mblidhte informacione mbi qytetin, qytetaret, artin dhe kulturen, personalitete dhe personazhe, histori dhe tregime, ka qene qellimi primar i krijuesve. Krijimi i nje muzeu virtual si nje pike ku ngrihen lart vlerat e Tironsave dhe Tirones. Ka qene nje detyrim moral karshi para-ardhesve ton, karshi qytetit ton.

Ju mund te vizitoni faqet tona zyrtare te cilat jane:

Arkivuar 24 qershor 2019 tek Wayback Machine

Ne faqen Tirona gjenden te botuara rreth 3500 artikuj, ne te cilen perfshihen: Personalitete te ndryshme qe ngriten lart emrin e qytetit tone ne fusha te ndryshme, Art & Kulture, Sport dhe Mjekesi, Politike & Shkence etj. Jemi munduar te mbledhim artikuj historik qe ne kohet me te hershme, bazuar ne shkrime nga historiane te ndryshem, te huaj por edhe shqiptare. Gjithashtu ju ftojmè te boheni pjese aktive e faqes Tirona, me opinione apo shkrime tuajat, histori apo gojdhena nga familjet tuaja por edhe nga te tjere.