Back

ⓘ Sini Sìni eshte nje komune ne Itali ne provincen Oristanos, ne rajonin Sardenja. Ka siperfaqe prej 8.75 km², dhe gjendet ne lartesi mbidetare 255 m. Deri me 201 ..
Sini
                                     

ⓘ Sini

Sini Sìni eshte nje komune ne Itali ne provincen Oristanos, ne rajonin Sardenja. Ka siperfaqe prej 8.75 km², dhe gjendet ne lartesi mbidetare 255 m. Deri me 2016, kishte nje popullsi prej 524 banore.

                                     
  • Çarki, sini e madhe, me buzë të cektë që përdoret për lakror ose për të shtruar përpara bukë e gjellë.
  • shkronjat.jpg 36 shkronjat Libër didaktik për fëmijët 5 - 6 vjeç. Autore Tatjana Sini Shtëpia botuese: Elve. Viti i botimit 2010. Faqe 88. ISBN 978 - 99956 - 12 - 39 - 9
  • para Kr. Sargoni 2334 2279 Rimushi 2278 2270 Manishtushu 2269 2255 Naram - Sini 2254 2218 Shar - Kali - Sharri 2217 2193 Ndërsundim 2192 2190 Dudu 2189 2169
  • tij dhe gjithashtu mori edhe një lojtar tjetër nga Roma, mbrojtësin Simone Sini Më 11 Qershor 2011, Lecce përdori mundësinë për të blerë 50 të të drejtave
  • Senis Sennariolo Siamaggiore Siamanna Siapiccia Simala Simaxis Sini Siris Soddì Solarussa Sorradile Suni Tadasuni Terralba Tinnura
  • Senis Sennariolo Siamaggiore Siamanna Siapiccia Simala Simaxis Sini Siris Soddì Solarussa Sorradile Suni Tadasuni Terralba Tinnura
  • Senis Sennariolo Siamaggiore Siamanna Siapiccia Simala Simaxis Sini Siris Soddì Solarussa Sorradile Suni Tadasuni Terralba Tinnura
  • Senis Sennariolo Siamaggiore Siamanna Siapiccia Simala Simaxis Sini Siris Soddì Solarussa Sorradile Suni Tadasuni Terralba Tinnura
  • Senis Sennariolo Siamaggiore Siamanna Siapiccia Simala Simaxis Sini Siris Soddì Solarussa Sorradile Suni Tadasuni Terralba Tinnura
  • Senis Sennariolo Siamaggiore Siamanna Siapiccia Simala Simaxis Sini Siris Soddì Solarussa Sorradile Suni Tadasuni Terralba Tinnura