Back

ⓘ Sasarit. Sassari Sàssari, Thàthari eshte nje komune ne Itali ne provincen Sasarit, ne rajonin Sardenja. Ka siperfaqe prej 547.04 km², dhe gjendet ne lartesi mbi ..
Sasarit
                                     

ⓘ Sasarit

Sassari Sàssari, Thàthari eshte nje komune ne Itali ne provincen Sasarit, ne rajonin Sardenja. Ka siperfaqe prej 547.04 km², dhe gjendet ne lartesi mbidetare 225 m. Deri me 2016, kishte nje popullsi prej 127.567 banore.

                                     
  • Provinca e Sasarit është një provincë e rajonit Sardenjë, në Itali. Ka një popullsi prej 491.884 31 - 7 - 2018 banorësh dhe një sipërfaqe prej 7.692 km²
  • Luras Lùras, Lùrisi është një komunë në Itali në provincën Sasarit në rajonin Sardenja. Ka sipërfaqe prej 87.59 km² dhe gjendet në lartësi mbidetare
  • Mara Màra është një komunë në Itali në provincën Sasarit në rajonin Sardenja. Ka sipërfaqe prej 18.64 km² dhe gjendet në lartësi mbidetare 257 m
  • Luogosanto Locusàntu, Logusàntu është një komunë në Itali në provincën Sasarit në rajonin Sardenja. Ka sipërfaqe prej 135.07 km² dhe gjendet në lartësi
  • Paolo Lòiri Poltu Santu Pàulu është një komunë në Itali në provincën Sasarit në rajonin Sardenja. Ka sipërfaqe prej 118.52 km² dhe gjendet në lartësi
  • Ardara Àldara është komunë e Italisë në Provinca e Sasarit në rajonin Sardenja. Ka sipërfaqe prej 38.19 km², dhe gjendet në lartësi mbidetare 296 m
  • Giave Tzàve është komunë e Italisë në Provinca e Sasarit në rajonin Sardenja. Ka sipërfaqe prej 47.07 km², dhe gjendet në lartësi mbidetare 595 m.
  • Bonorva Bonòlva është komunë e Italisë në Provinca e Sasarit në rajonin Sardenja. Ka sipërfaqe prej 149.75 km², dhe gjendet në lartësi mbidetare 508 m
  • Aggius Àggju është një komunë në Itali në provincën Sasarit në rajonin Sardenja. Ka sipërfaqe prej 86.31 km², dhe gjendet në lartësi mbidetare 514 m
  • Laerru Laèrru është komunë e Italisë në Provinca e Sasarit në rajonin Sardenja. Ka sipërfaqe prej 19.85 km², dhe gjendet në lartësi mbidetare 165 m