Back

ⓘ Faraway. Ishte nje dite e bukur. Ne nje stacion treni, nje vajze po pret per trenin e rradhes qe te arrije. E humbur ne fantazi, ajo shikon hijen e nje shoku te ..
                                     

ⓘ Faraway

Ishte nje dite e bukur. Ne nje stacion treni, nje vajze po pret per trenin e rradhes qe te arrije. E humbur ne fantazi, ajo shikon hijen e nje shoku te humbur. Takimi me te i jep asaj kurajo dhe shprese per te ardhmen.

                                     
  • vogël 2015 Shqipëri Bota Shqiptare, QKK Shqipëri Bertrand Shijaku 223 Faraway 2015 Shqipëri Projekt Sxhj, QKK Shqipëri Megi Karaj 224 Sarah 2015 Shqipëri