Back

ⓘ Dita zë fill. Leta e gjen veten ne nje situate te veshtire ekonomike, te paafte per ta paguar qirane per disa muaj. Kur ate dhe djalin e saj nje vjeçar i largoj ..
                                     

ⓘ Dita zë fill

Leta e gjen veten ne nje situate te veshtire ekonomike, te paafte per ta paguar qirane per disa muaj. Kur ate dhe djalin e saj nje vjeçar i largojne nga banesa e tyre, ata detyrohen te jetojne me Sophie, nje grua e vjeter, e dergjur,vajza te cilit ka punesuar Leten si kujdestare. Per ta mbajtur punen dhe nje çati mbi koke, Leta duhet ta mbaj Sophien gjalle me çdo kusht. referenca

                                     

1. Regjisori dhe ekipi

 • Zhanri: Drama
 • Fotografia: Ilias Adamis
 • Kasti: Ornela Kapetani Suzana Prifti Kasem Hoxha
 • Skenari: Gentian Koçi
 • Prodhuar nga:Gentian Koçi Irini Vougioukalou Kostantina Stavrianou
 • Kostumografia:Emir Turkeshi
 • Redaktimi: Bonita Papastathi
 • Dizajni:Ilia Kolka
 • Drejtor: Gentian Koçi
                                     
 • në shumë muzeume në të gjithë botën. Këshilli Ndërkombëtar i Muzeumeve zë fill që në zyrën e shkatërruar të Muzeut Ndërkombëtar, themeluar në vitin 1926
 • Dita e Verës është një festë me origjinë të lashtë. Festimi kryhet në nderim të natyrës së bukur shqiptare dhe bimësisë që merr jetë në këtë datë. Tashme
 • Simbolet e Evropës kanë një histori tё gjatё e cila zё fill që nga kohët e lashta e ku dallohet sidomos figura mitologjike e vetё Evropës. Disa simbole
 • përfundimtare e njësimit të gjuhës letrare shqipe dhe të drejtshkrimit të saj zë fill me çlirimin nga regjimet antipopullore e posaçërisht nga okupimi italiano - gjerman
 • se deri atëherë ishte sektor në vartësi të minierës së Kërrabës. Këtu zë fill rritja e minierës. Atë vit më 1949 u nxorrën vetëm 3389 ton dhe një vit
 • pjekjen përfundimtare. Artizanati në Tropojë bazohet në zejtari, e cila zë fill që në lashtësi. Aktiviteti i mjeshtërve bazohej në përpunimin e gurit
 • mbarëkombëtar dhe ndërkombëtar, pas vënies ne përdorim të autostradës që zë fill në pikën e kalimit kufitar në Morin. Kjo autostradë e ka vendosur Shqipërinë
 • Filluan të japin grahmat e para minatorët dhe vdekjet e njëpasnjëshme zunë fill këtyre anëve. Qytetet që i lindi industria e bakrit nëpër Mirditë, sot jetojnë