Back

ⓘ Lodè eshte komune e Italise ne Provinca e Nuoros, ne rajonin Sardenja. Ka siperfaqe prej 123.45 km², dhe gjendet ne lartesi mbidetare 345 m. Deri me 2016, kisht ..
Lodè
                                     

ⓘ Lodè

Lodè eshte komune e Italise ne Provinca e Nuoros, ne rajonin Sardenja. Ka siperfaqe prej 123.45 km², dhe gjendet ne lartesi mbidetare 345 m. Deri me 2016, kishte nje popullsi prej 1.692 banore.

                                     
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro
 • Girasole Ilbono Irgoli Jerzu Lanusei Lei Loceri Loculi Lodine Lodè Lotzorai Lula Macomer Mamoiada Meana Sardo Noragugume Nuoro