Back

ⓘ Isili Ìsili eshte komune e Italise ne Provinca e Sud Sardenjas, ne rajonin Sardenja. Ka siperfaqe prej 67.84 km², dhe gjendet ne lartesi mbidetare 523 m. Deri m ..
Isili
                                     

ⓘ Isili

Isili Ìsili eshte komune e Italise ne Provinca e Sud Sardenjas, ne rajonin Sardenja. Ka siperfaqe prej 67.84 km², dhe gjendet ne lartesi mbidetare 523 m. Deri me 2016, kishte nje popullsi prej 2.748 banore.

                                     
 • selinë e internimit nga Kozenca në Romë. Në të njajtën kohë qenë internue në Isili Sardenjë edhe Gjokë Misloca, Filip e Zef Guraziu me familjet e tyne. Gjokë
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera
 • Gonnesa Gonnosfanadiga Guamaggiore Guasila Guspini Iglesias Isili Las Plassas Lunamatrona Mandas Masainas Monastir Muravera