Back

ⓘ Hashem Al-Ghaili eshte nje komunikues shkencor jemenas. Ai eshte me i njohur per infografiket dhe videot e tij rreth perparimeve shkencore. Puna e Al-Ghaili ne ..
                                     

ⓘ Hashem Al-Ghaili

Hashem Al-Ghaili eshte nje komunikues shkencor jemenas. Ai eshte me i njohur per infografiket dhe videot e tij rreth perparimeve shkencore.

Puna e Al-Ghaili ne komunikimin shkencor fitoi vemendjen e burimeve te lajmeve shkencore dhe perdoruesve te rrjeteve sociale. Imazhet e tij kane mbledhur nje numer te madh ndjekesish ne rrjetet sociale te njohura si Facebook dhe Imgur me mbi 5 milione shikime javore. Sipas 25 nentorit 2018, ai ka gjithsej mbi 10 bilion shikime dhe mbi 30 milione ndjekesa ne faqen e tij te Facebook-ut.