Back

ⓘ Genci Mosho eshte nje aktor i vjeter shqiptar. Ai eshte njohur me se shumti nga filmi Tomka dhe shoket e tij ku ka pasur rolin e nje femije mjaft mistrec. Edhe ..
                                     

ⓘ Genci Mosho

Genci Mosho eshte nje aktor i vjeter shqiptar. Ai eshte njohur me se shumti nga filmi "Tomka dhe shoket e tij" ku ka pasur rolin e nje femije mjaft mistrec. Edhe per rolin e tij si Luani ne filmin "Pas gjurmeve". Tashme ai eshte drejtor i nje shkolle 9-vjeçare ne Tirane.