Back

ⓘ Kategoria Superiore 2018–19. Kategoria Superiore 2018-2019 eshte sezoni i 80te Zyrtar, ose i 83te i Kategorise Superiore te futbollit ne Shqiperi. Sezoni fillon ..
Kategoria Superiore 2018–19
                                     

ⓘ Kategoria Superiore 2018–19

Kategoria Superiore 2018-2019 eshte sezoni i 80te Zyrtar, ose i 83te i Kategorise Superiore te futbollit ne Shqiperi. Sezoni fillon ne Gusht, 2018 dhe mbaron ne Maj, 2019. Kategoria Superiore kete sezon ka 10 skuadra pjesemarrese te cilat luajne ne kater faza.

Skenderbeu Korçe jane kampionet ne fuqi. Kjo skuader fitoi kampionatin per here te tete ne historine e klubit.

                                     

1. Ndryshimet

Ashtu si dy sezonet e fundit, sezoni 2018-2019 i Kategorise Superiore eshte me 10 skuadra ndersa luhet ne kater faza, me sistem dyfish vajtje-ardhje 36 ndeshje ne total.

Dy skuadrat qe ne perfundim te sezonit renditen ne vendet 9 dhe 10 zbresin direkt nga Kategoria Superiore. Nuk ka ndeshje play-off.

                                     

2. Ndeshjet

Ne Kategorine Superiore 2018-2019 luhet ne kater faza, me sistem dyfish vajtje-ardhje 36 ndeshje. Faza e pare dhe e dyte shfaqen bashke me poshte.

Faza e pare

Shiko ketu: Kategoria Superiore 2016-2017#Rezultatet.

Faza e dyte

Shiko ketu: Kategoria Superiore 2016-2017#Rezultatet.