Back

ⓘ Gashadokuro jsne shpirtera ne formen e skeleteve gjigante dhe jane 15 here me te gjate se personi mesatar, qe thuhet se jane te krijuar nga eshtrat e njerezve q ..
Gashadokuro
                                     

ⓘ Gashadokuro

Gashadokuro jsne shpirtera ne formen e skeleteve gjigante dhe jane 15 here me te gjate se personi mesatar, qe thuhet se jane te krijuar nga eshtrat e njerezve qe kane vdekur nga uria ose gjate lufte, qe nuk jane varrosur. Keta Yōkai bredhin pas mesnates, duke kapur udhetaret e vetmuar dhe duke i prere kokat e tyre per te pire gjakun e tyre te sperkatjes. Ekziston nje menyre per te njohur qasjen e tyre, pasi viktima do te degjonte zerin e zhurmes ne vesh. Gashadokuro thuhet se posedon kompetencat e padukshmerise dhe te pashkaterrueshmerise.