Back

ⓘ Wikipedia:Konflikti. Te gjitha redaktimet e perseritura ne nje artikulli projekt faqe merren si konflikt redaktimi. Konflkte te redaktoreve nuk ka pasi qe ky es ..
                                     

ⓘ Wikipedia:Konflikti

Te gjitha redaktimet e perseritura ne nje artikulli projekt faqe merren si konflikt redaktimi. Konflkte te redaktoreve nuk ka pasi qe ky eshte projekt shoqerore dhe ne fund te fundit ne projet ka vetem shkronja dhe nuk ka persona. Ka dhe disa shprehje te cilat kriojne nje atosfere qe i bejne redaktuesit te ndiejne veten personalisht te fyere keto konflikte paraqiten tek Wikipedia:Fyerje personale.

                                     

1. Si te veproj ne raste te "konflikt redaktimi"

Lufto qe te deshmoshe qe ke te drejte, mos u dorzo por mos provo te atakoshe dike personalisht sepse kjo nuk funksionon se "kundershtarin" nuk e shehe jane shkronja por ne anen tjeter e krijon nje atmosfere te pakendshme e cila do te le pa nje vlersues te punes tende.

Me gjithe kete nese per ju eshte i vleshem mendimi i redaktuesve tjere ateher paraqite "konfliktin" ne faqet e parapara per kete nese nuk je i besuar me projektin sheno nen kete rradhe

                                     
 • Konflikti i interesit është një jopërputhshmëri mes qëllimit të Wikipedias, që është të prodhuarit e një enciklopedie neutrale, të besueshme dhe me burime
 • .. se Tyrannasorus rex një lloj dinosauri kishte krahë dhe gjashtë këmbët? . se konflikti kulturor mund të çojë në spastrimin etnik apo luftë?
 • tyre. Situata të zakonshme për shmangien e përdorimit të veglave janë: konflikti i interesit ose jo - neutraliteti administratorët nuk duhet të përdorin
 • Konflikti Përdoruesi: Uni - Përdoruesi: Puntori Shënim: Pasi që kjo po ndodhë për herë të parë dhe ende nuk kemi krijuar një strukturë rreth këtyre problemeve
 • me reputacion dhe të pavarur, qoftë nga një publikim ose organizatë Konflikti i interesit reklamimi Nëse jeni të lidhur ngushtë me faqen në internet
 • ishte aty ku zhvillohej ndonjë luftë, betejë e përgjakur apo çfarëdo konflikti tjetër me viktima dhe përmasa të mëdha. Shpesh vinte në konflikt me Zotat
 • në këtë konflikt. Dori Diskuto 9 Shtator 2006 15: 24 UTC Per cfare konflikti e ki fjalen ti Dori kjo e djeshmja ishte lufte, por e pane te dy shume
 • ishte aty ku zhvillohej ndonjë luftë, betejë e përgjakur apo çfarëdo konflikti tjetër me viktima dhe përmasa të mëdha. Shpesh vinte në konflikt me Zotat
 • ishte aty ku zhvillohej ndonjë luftë, betejë e përgjakur apo çfarëdo konflikti tjetër me viktima dhe përmasa të mëdha. Shpesh vinte në konflikt me Zotat
 • Perandoria Osmane Reformat protestante Rilindja Dinastia Tang Vikingët Konflikti arabo - izraelit Lufta Civile Amerikane Aparteidi Perandoria Britanike Lufta
 • Është e kuptueshme për kalimtarët që të krijojë një artikull me përbajtje për një dukuri por nën një titull tjetër. Këta edhe e bartin rrezikun që artikulli
 • të kaluarën heroike dhe aktualitetin e rëndë të cilin duhej ndryshuar. Konflikti i madh në vepër krijohët vetëm në raport më Turqinë, botën aziatike, pa