Back

ⓘ Festivali i 57-të i Këngës në RTSH. Festivali i 57-te i Kenges ne RTSH u zhvillua ne datat 20, 21 dhe 22 dhjetor 2018 ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane. Fitues ..
                                     

ⓘ Festivali i 57-të i Këngës në RTSH

Festivali i 57-te i Kenges ne RTSH u zhvillua ne datat 20, 21 dhe 22 dhjetor 2018 ne Pallatin e Kongreseve ne Tirane. Fituese e ketij festivali, sipas vleresimit te jurise u kurorezua kenga me titull" Ktheju tokes” me kengetare Jonida Maliqi.

                                     
  • në RTSH Festivali i 10 - të i Këngës në RTSH Festivali i 11 - të i Këngës në RTSH Festivali i 12 - të i Këngës në RTSH Festivali i 13 - të i Këngës në RTSH Festivali
  • e Këngës Festivali i Këngës është një konkurs vjetor muzikor në Shqipëri i organizuar nga transmetuesi kombëtar Radio Televizioni Shqiptar RTSH Ai
  • Festivali i 46 - të i Këngës në RTSH u zhvillua në datat 14, 15 dhe 16 dhjetor 2007 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. Kënga fituese Zemrën e lamë peng
  • Shqiptar RTSH organizoi finalen kombëtare Festivali i 57 - të i Këngës me qëllim të zgjedhjes së hyrjes përfaqësuese shqiptare për konkursin e 2019 - ës në Tel
  • FESTIVALI I 57 - TË I KËNGËS NË RTSH rtsh al. 16 maj 2018. Marrë më 24 mars 2020. Shpallet lista me këngët konkuruese në Festivalin e 57 - të të Këngës
  • Eventi Përzgjedhës për Shqipërinë ishte Festivali i Këngës në RTSH që atë vit ishte i 46 - ti me rradhë. Në atë vit si rregull ishin 2 gjysëm - finale dhe