Back

ⓘ Mahmutaj. Sa qe vjen e ma shume plaket popullata. Dhe fatkeqesisht nuk ka shume pasardhes qe ti vizitojne shkollat. Sipas regjistrimit te popullsise se viti 200 ..
                                               

Izvori (Kërçovë)

                                               

Svinjishta

                                               

Dobrenoeci i Poshtëm

                                               

Dushkubica e Poshtme

                                               

Rashtani (Kërçovë)

                                               

Vraneshtica

Mahmutaj
                                     

ⓘ Mahmutaj

Sa qe vjen e ma shume plaket popullata. Dhe fatkeqesisht nuk ka shume pasardhes qe ti vizitojne shkollat.

Sipas regjistrimit te popullsise se viti 2002, fshati kishte 401 banore nga te cilet 400 ishin Shqiptare dhe 1 Maqedonas.

                                     

1. Ekonomia

Eshte nje fshat tipik qe merret me bujqesi dhe blegtori. Ka shume fshatar qe gjinden ne gurbet pershkak te krizes se rende ekonomike gjate kohes se ish Jugosllavise.