Back

ⓘ Van Augur eshte jashtezakonisht i qete dhe analitik edhe gjate betejes. Ai shume rralle ndryshon shprehjen e tij te fytyres. Megjithate, ne perballjen e tij me ..
                                     

ⓘ Van Augur

Van Augur eshte jashtezakonisht i qete dhe analitik edhe gjate betejes. Ai shume rralle ndryshon shprehjen e tij te fytyres. Megjithate, ne perballjen e tij me Ace ne ishullin Banaro, ai tregoi nje ane te erret - duke treguar nje grin djallezor pas nje vrasjeje te deshtuar. Ashtu si anetaret e ekuipazhit te tij, Auguri eshte nje besimtar i rende ne fat. Ai tregon nje besnikeri te forte ndaj Mjekerrziut dhe pjeses tjeter te ekuipazhit.

                                     

1. Aftesite dhe fuqite

Augur eshte treguar te jete i shpejte ne gjuajtje dhe vrapim, ashtu siq beri ne perballjen me Ace. Vizioni i tij eshte shume i fuqishem duke u bere si nje vezhgues per ekuipazhin. Ai gjithashtu tregoi qendrueshmeri mbinjerezore per figuren e tij te holle, pasi ai duroi nje nga tronditjet e termetit te Mjekerrbardhit megjithese nuk ishte nje goditje i drejtperdrejte dhe valet e tronditjes se flotes se admiralit te Sengokut.

Ai perdore nje pushke e quajtur Senriku e ngjajshme me Blunderbuss, por me shume e eksagjeruar. Senriku eshte i afte te qelloje objektiva nga nje game jashtezakonisht e gjate. I kombinuar me shikimin e Augurit, ai mund te godase nje pulebardhe aq larg, qe ishulli nuk mund te shihet nga pozicioni i pulebardhit.

                                     

2. Kuriozitete

  • Bazuar ne aftesine dhe paraqitjen e tij, Van Augur ka shume ngjajshmeri me personazhin Adolphus prej filmit te Terry Gilliam, Aventurat e Baron Munchausen. Adolphus eshte nje nga ndihmesit e Baronit dhe ka pamje te pabesueshme dhe aftesi te mahnitshme te shtenat, te afte per te shkeputur nje molle nga nje peme rreth njeqind milje larg. kapela, syzet, floket, dhe pushka e Van Augurit, te gjitha kontribuojne ne kete ngjashmeri.
  • Emri i Van Augurit dhe menyra se si u prezantua i referohet mitologjise romake. Nje augur ishte nje lloj i lexuesit te shenjes qe lexonte te ardhmen duke interpretuar menyren e fluturimit te zogjve, ashtu si Auguri po gjuante pulebardhen per te pare se cilet ishin me fat te vdesin pa dhimbje.
                                     
  • i pari bëri Ace të kollit gjak dhe i dyti gati sa qafa e tij u thye. Van Augur vuri në dukje se, siç pritej nga komandanti i divizionit të dytë, aftësitë
  • Jesus Burgess Kapiteni i Anijes së Parë Shiliew Kapiten i Anijes së Dytë Van Augur Kapiten i Anijes së Tretë Avalo Pizarro Kapiten i Anijes së Katërt Laffitte