Back

ⓘ Express Publishing u themelua ne vitin 1988 me pikesynim rritjen e standarteve te mesimit te gjuhes Angleze. Duke prodhuar nje larmishmeri materialesh mesuesi i ..
                                     

ⓘ Express Publishing

Express Publishing u themelua ne vitin 1988 me pikesynim rritjen e standarteve te mesimit te gjuhes Angleze. Duke prodhuar nje larmishmeri materialesh mesuesi inovative perfshire tekste per nxenesit, tekste per gramatiken, materiale testimi, dhe vepra terheqese per lexuesit ka bere qe te kenaqim shijet e lexuesit per 30 vjet. Shtepia Botuese ka pesuar zgjerim te madh qe atehere, dhe sot ofron mbi 3500 tituj cilesore ne me shume se 90 shtete te botes. Express Publishing ka krijuar marredhenie strategjike me botues dhe librari ne gjithe boten, duke e kthyer ne lider boteror per prodhimin e teksteve te mesimit te gjuhes Angleze si gjuhe e dyte. Kompania eshte e fokusuar ne mesimin dhe mesimdhenien e gjuhes Angleze.

                                     

1. Referime

 • "Publishing company profile: Express Publishing" Book Types. March 24, 2015.
 • "Poland Ministry approvals" April 16, 2015.
 • "TrackTest-Express Publishing partnership", October 5, 2015
                                     
 • Time në anglisht Sterling Publishing ff. 309 323. ISBN 978 - 1402758348. Abdul Sattar Edhi passes away The Express Tribune në anglisht 8 korrik
 • identitetin e Harrit, Xhini pyet nënën e saj nëse ajo mund të hipte në Hogwarts Express për ta parë atë. Xhini është një studente e vitit të parë në Harry Potter
 • versioni 7.0 perkrahe HTTP - ne, HTTPs, SMTP, NNTP, FTP dhe FTPs - ne. IIS Express nje verzion i cunguar i IIS eshte i disponueshem si nje server pa pagese
 • Dark Horse Comics : 2000 AD All Star CMX Helix Homage Comics Humanoids Publishing Milestone Media Minx Paradox Press Piranha Press Tangent Wildstorm Vertigo
 • Players Famous - Lasky në tetor të 1925, duke pohuar se filmi i tyre The Pony Express e përdori historinë e saj pa të drejtë. Bell bashkëpunoi me balerinin Billie
 • Seria u botua në fillim në anglisht nga dy botues kryesorː Bloomsbury Publishing për Mbretërinë e Bashkuar dhe Scholastic Corporation për Shtetet e Bashkuara
 • the Twenty - first Century by Ian Jeffries, Inc NetLibrary, 2003. Kosova Express by James Pettifer, C. Hurts & Co Publishers 2005. Amnesty International
 • Taj Express Bhopal Express Malwa Express Gondwana Express Jabalpur - Jammutawi Express Shreedham Express Garib Rath, Tamil Nadu Express Chennai
 • the Twenty - first Century by Ian Jeffries, Inc NetLibrary, 2003. Kosova Express by James Pettifer, C. Hurts & Co Publishers 2005. Amnesty International
 • St. James Encyclopedia of Popular Culture, St. James Press, Gale Publishing 2000 Ingrid Bergman në Internet Movie Database Bergman archive Arkivuar