Back

ⓘ Kento Masuda i lindur 29. Qershor 1973 eshte nje muzikant, kompozitor japonez dhe prodhues rekord. Ai eshte Maestro ne Kaloresit e Rendit te Shen Sylvesterit. M ..




Kento Masuda
                                     

ⓘ Kento Masuda

Kento Masuda i lindur 29. Qershor 1973 eshte nje muzikant, kompozitor japonez dhe prodhues rekord. Ai eshte "Maestro" ne Kaloresit e Rendit te Shen Sylvesterit. Masuda eshte gjithashtu anetar i National Academy of Recording Arts and Sciences.

                                     

1. Diskografia

  • 2003 Hands
  • 2012 All in the Silence
  • 2014 Loved One
  • 1999 Memories
  • 2006 GlobeSounds
  • 2000 Music Magic
  • 2010 Light Speed+
  • 1998 Myojyow
  • 1992 Wheel of Fortune
  • 1995 Fouren