Back

ⓘ Popullsia e Shqipërisë: 2001: Durrës. Popullsia e Shqiperise: 2001: Durres liber me autore kolektive nga Instituti i Statistikave. Botuar ne Tirane nga INSTAT, ..
                                     

ⓘ Popullsia e Shqipërisë: 2001: Durrës

Popullsia e Shqiperise: 2001: Durres liber me autore kolektive nga Instituti i Statistikave. Botuar ne Tirane nga INSTAT, ne vitin 2004. Faqe 141. ISBN 99927-840-6-7

                                     
 • e vitit 2001 popullsia u zvogëlua në 3.023.000 nga afërsisht 3.3 milion në vitin 1990. Popullsia e përhershme e Shqipërisë në regjistrimin e vitit 2011
 • politikane. Ina Rama, kryeprokurore e Shqipërisë Xhamia e Fatihut Amfiteatri i Durrësit Pusi i Tophanese Stema e Bashkisë Durrës Commons: Durrësi  Album me
 • Teologjike Ortodokse Ngjallja e Krishtit Durrës Po në nëntor 2006 u miratua Statuti i ri i Kishës Ortodokse Autoqefale të Shqipërisë Në nëntor 2008 u nënshkrua
 • hebraike në shumicën e qyteteve të mëdha të Shqipërisë si Berat, Elbasan, Vlorë, Durrës dhe gjithashtu Hebrenj raportohen edhe në rajonin e Kosovës. Këto familje
 • projections from INSTAT Arkivuar 5 maj 2017 tek Wayback Machine Popullsia e Shqipërisë PDF instat.gov.al. Arkivuar nga origjinali origjinali PDF
 • Lut Berberi, 50 vjeç, bari, autodidakt, nga Filati. sot me banim në Durrës Durrës më 2.XII. 1954. 2 Aqif Adem Malo. 49 vjeç, nëpunës. autodidakt nga
 • fashist me emrin Geopolitica pohonte se popullsia e rajonit të Epirit - Acarnania të Greqisë i përkiste Shqipërisë për shkak se ishte racor Dinarik dhe formoi
 • Republikës së Shqipërisë kryesisht në Tiranë, Durrës Kavajë etj. Më shumë se gjysma e popullsisë 63 e popullatës së përgjithshme është e vendosur në
 • ushtarë nën drejtimin e Italisë vijnë në Shqipëri për të rikthyer rendin dhe forcën e ligjit. Forcat e para zbarkojnë në Durrës Rikthehet normaliteti
 • nga popullsia lokale. Ndërsa shqiptarët nuk e mirëpritën sundimin serb, popullsia jo - shqiptare kryesisht serbët por edhe sllavët e tjerë jugorë e konsideruan
 • rapports des nobles de Raguse avec Durrës au course des XIIIe - XIVe siecle, in: Studia Albanica, Tiranë 1987 3 8. Rrugët e Kosovës gjatë Mesjtës, in: Vjetar