Back

ⓘ Çamëria: balada e fustanellave. Çameria: balada e fustanellave: tregime, drame me autor Bido Ibrahini dhe Loredan Bubani. Botuar ne Tirane nga Omsca-1, ne vitin ..
                                     

ⓘ Çamëria: balada e fustanellave

Çameria: balada e fustanellave: tregime, drame me autor Bido Ibrahini dhe Loredan Bubani. Botuar ne Tirane nga "Omsca-1", ne vitin 2006. Faqet e librit 192. ISBN 99927-52-77-7

                                     
  • 1999 Sevastopol, Krime Bija e agjentit novelë 2001 Tiranë, ISBN 99927 - 47 - 42 - 0 Çamëria Balada e fustanellave tregime 2006 ISBN 99927 - 52 - 77 - 7