Back

ⓘ Michiyo Kogure ishte aktore japoneze. Ajo ishte paraqitur ne 89 filma mes viteve 1939 dhe 1984. Ajo eshte e njohur per rolin e saj si amvise e stermadhe, e cila ..
Michiyo Kogure
                                     

ⓘ Michiyo Kogure

Michiyo Kogure ishte aktore japoneze. Ajo ishte paraqitur ne 89 filma mes viteve 1939 dhe 1984. Ajo eshte e njohur per rolin e saj si amvise e stermadhe, e cila fillon te lodhet nga burri i saj i shurdher dhe i zellshem ne The Flavor of Green Tea mbi Rice.

                                     

1. Filmografia

Filma

 • The Flavor of Green Tea over Rice 1952
 • Akō Rōshi 1961
 • Tora-san, the Matchmaker 1979
 • Portreti i Zonjes Yuki 1950
 • The Loyal 47 Ronin 1958
 • Tregimi per Genji 1951
 • Sisters of the Gion 1956
 • Street of Shame 1956
 • Night School 1956
 • Rikon 1952
 • Drunken Angel 1948
 • Aoi sanmyaku 1949
 • Samurai II: Duel at Ichijoji Temple 1955
 • Freelance Samurai 1957
 • Giyon Bayashi 1953
                                     
 • në Festivalin e Filmit të Kanës 1952. Kazuo Hasegawa si Hikaru Genji Michiyo Kogure si Fujitsubo Machiko Kyō si Awaji no ue Nobuko Otowa si Murasaki no