Back

ⓘ Komuna e Zhupës. Sipas regjistrimit te vitit 2002 ne komunen e. jetojne 6 000 banore nga te cilet 70% jane turq 15% maqedone mysliman dhe 15% shqipetare. Sipas ..
                                               

Oxhoci

                                               

Breshtani

                                               

Dollgashi

                                               

Pravaleniku

                                               

Bajramoci

                                               

Novaku (Zhupë)

Komuna e Zhupës
                                     

ⓘ Komuna e Zhupës

Sipas regjistrimit te vitit 2002 ne komunen e. jetojne 6 000 banore nga te cilet 70% jane turq 15% maqedone mysliman dhe 15% shqipetare. Sipas perkatesise fetare jane 99% myslimane.