Back

ⓘ Vdekje 1421 ..
                                               

Balsha III

Balshe Strazimiri ose Balsha III qe sundimtari i peste dhe i fundit i Zetes nga familja fisnike e Balshajve, nga prilli i 1403 deri ne prillin e 1421. Ai qe i biri i Gjergjit II dhe Jelena Lazareviqit.