Back

ⓘ Ju prezantohet Shqipëria. Ju prezantohet Shqiperia: material njohes liber nga Bashkim Kozeli dhe Elmas Leci. Botuar ne Tirane nga Shtepia Botuese e Ushtrise, ne ..
                                     

ⓘ Ju prezantohet Shqipëria

Ju prezantohet Shqiperia: material njohes liber nga Bashkim Kozeli dhe Elmas Leci. Botuar ne Tirane nga Shtepia Botuese e Ushtrise, ne vitin 1995. Faqe 140.

                                     
  • Këngës në RTSH u zhvillua në datat 26 - 28 dhjetor të vitit 1977 në Tiranë. Prezantohet nga dyshja Zerina Barbullushi - Ilir Bibolli. Kënga fituese ishte Gonxhe
  • themelojë e të udhëheqë grupin e rapsodit. Po me këtë grup në vitin 1968 prezantohet për herë të parë në Festivalin e Folklorit Kombëtar ne Gjirokastër. Që
  • për kompozimin më të mirë. Një vit më vonë, në korrik 2006, Pirro Çako prezantohet në publik me një album krejstësisht të ri me titull Mos më krahaso
  • këngëtarin Myslym Lela. 6 vjet dalja për herë të parë në skenë, me 16 vjet prezantohet profesionalisht, në festivalin kombëtar të RTSH, ku pasojnë gjithashtu
  • shkencore te tij është paraqitur në me shumë se 50 gazeta, revista e filma. Emisioni me i fundit ku prezantohet një portret dhe vepra e tij viti 1964
  • vendit, Milosao, Obelisk, Drita, ARS, Fjala, Pelegrin, Mehr Licht etj. Prezantohet në rrjet që nga 2007, e akoma sot me blogun interaktiv loerkume.blogspot
  • nga Tirana Top - Channel.tv. 1 nëntor 2016. Marrë më 23 gusht 2018. Prezantohet Josa: Tirana një përgjegjësi Klan Kosova. 2 nëntor 2016. Marrë më 2
  • Pescara TV Klan. 9 korrik 2016. Marrë më 17 shkurt 2020. Manaj prezantohet te Pescara. Fjalët e para të sulmuesit për ekipin e ri Lapsi.al. 10
  • identifikuar para realizimit të dyshemesë së bazilikës. Faza më e hershme prezantohet nga dyshemeja me mozaikë në panelin qendror të së cilës paraqiten në
  • këtyre fshatrave Hoçë e Mahe, Zaqisht si dhe Epterush. Ky formacion prezantohet me shkëmbit gëlqeror e si shembull është masivi te ura e fshejt Gradish