Back

ⓘ Komuna e Bërvenicës. Popullsia aktive e Ballishtit meret me bujqesi, tregti, transport, hotelieri dhe nje pjese e konsiderueshme gjendet ne disa vende te Evrope ..
                                               

Radoveci

                                               

Sellarca e Poshtme

                                               

Bllaca (Bërvenicë)

                                               

Bërvenica

                                               

Stençe

                                               

Vollkovia (Bërvenicë)

Komuna e Bërvenicës
                                     

ⓘ Komuna e Bërvenicës

Popullsia aktive e Ballishtit meret me bujqesi, tregti, transport, hotelieri dhe nje pjese e konsiderueshme gjendet ne disa vende te Evropes si ne ; Gjermani, Zvicer, Danimarke, Norvegji, Itali, Austri etj. ekonomia e ketij vend ne koherat me te vjetra eshte mar me bujqesi por ne kohen me te re meret shume lloje biznesesh te mesme dhe te vogla, fshati ne fajal posedon me disa fabrika te dritherave perpunimin e qumeshtit kultivimin e kafshev etj, ku ne keto fabrika jane te punsuar disa banor t ketij vend.