Back

ⓘ Rrethanat shoqërore dhe politike në Kosovë: 1918-1941. Rrethanat shoqerore dhe politike ne Kosove: 1918-1941 liber me autor Hakif Bajrami. Botuar ne Prishtine n ..
                                     

ⓘ Rrethanat shoqërore dhe politike në Kosovë: 1918-1941

Rrethanat shoqerore dhe politike ne Kosove: 1918-1941 liber me autor Hakif Bajrami. Botuar ne Prishtine nga Instituti i Historise, ne vitin 1981. Faqe 363.

                                     
  • Marenglen Verli: Limon Rushiti. Rrethanat politike - shoqërore në Kosovë 1912 - 1918 Prishtinë. 1986, 214 f. Në faqen 161 Shaban Çollaku: Kristaq Prifti
  • udhëheqësve të shteteve përkatës. 03.10. 1918 Rrënjët e çpifjeve qëndrojnë mbi ujë. - Le t a dinë mirë njerëzit e Partisë Politike se Shoqëria jonë e madhe Vatra