Back

ⓘ Dervishët dhe teqetë në Kosovë, në Sanxhak dhe në rajonet tjera përreth. Dervishet dhe teqete ne Kosove, ne Sanxhak dhe ne rajonet tjera perreth liber me autor ..
                                     

ⓘ Dervishët dhe teqetë në Kosovë, në Sanxhak dhe në rajonet tjera përreth

Dervishet dhe teqete ne Kosove, ne Sanxhak dhe ne rajonet tjera perreth liber me autor Jashar Rexhepagiq. Botuar ne Peje nga "Dukagjini", ne vitin 2003. Botimi i 2-te i plotesuar me 302 faqe. ISBN 9951-05-032-8