Back

ⓘ Hasan Prishtina: përmbledhje dokumentash, 1908 - 1934. Hasan Prishtina: permbledhje dokumentash nga Kujtim Nuro, Nezir Bata dhe Fatmira Aliaj. Botuar ne Tirane ..
                                     

ⓘ Hasan Prishtina: përmbledhje dokumentash (1908 - 1934)

Hasan Prishtina: permbledhje dokumentash nga Kujtim Nuro, Nezir Bata dhe Fatmira Aliaj. Botuar ne Tirane nga Drejtoria e Pergjithshme e Arkivave, ne vitin 1982.