Back

ⓘ Treguesi. Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Treguesi. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne fjale qe te ..
                                     

ⓘ Treguesi

Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Treguesi. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne fjale qe te ridrejtoje direkt te faqja e duhur.

 • Treguesi bibliografik
 • Treguesi tematik
 • Treguesi i lendes
 • Treguesi i permbajtjes eshte nje liste emrash, temash etj. me rend alfabetik, qe vihet zakonisht ne fundin e nje libri, ne skedaret e nje biblioteke, ne listat elektronike etj.
 • Treguesi i emrave
 • Treguesi alfabetik
 • Mat. Shenje numer ose shkronje ne matematike, qe vihet siper ose ne te djathte te nje numri tjeter te dhene dhe qe sherben per te treguar se sa here duhet shumezuar numri i dhene me veten e tij, Shih dhe eksponent.
 • Treguesi i fuqise
 • Treguesi zero
 • Treguesi i rrenjes
 • Treguesi pozitiv
                                     
 • dhjetor 1956 - janar - 17 maj 1957 - 18 maj - dhjetoer 1957 - Treguesi i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
 • qershor - gusht 1967 - shtator - tetor 1967 - nëntor - dhjetor 1967 - Treguesi i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
 • 1962 - korrik - shtator 1962 - tetor - nëntor 1962 - dhjetor 1962 - Treguesi i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
 • gusht 1964 - shtator - tetor 1964 - nëntor 1964 - dhjetor 1964 - Treguesi i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
 • 1965 - korrik - shtator 1965 - tetor - nëntor 1965 - dhjetor 1965 - Treguesi i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
 • 1959 - qershor - dhjetor 1959 - janar - korrik 1960 - gusht dhjetor 1960 - Treguesi tematik i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik - Lënda
 • janar - mars 1976 - prill - korrik 1976 - gusht - nëntor 1976 - dhjetor 1976 - Treguesi tematik i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik - Lënda
 • 1968 - janar - qershor 1969 - korrik - shtator 1969 - tetor - dhjetor 1969 - Treguesi tematik i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik - Lënda
 • 1963 - 2 korrik - 21 shtator 1963 - 22 shtator - 31 dhjetor 1963 - Treguesi i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik dhe i emërtimeve të tjera
 • prill 1971 - maj - korrik 1971 - gusht - tetor 1971 - nëntor - dhjetor 1971 - Treguesi tematik i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik - Lënda
 • dhjetor 1962 - janar - prill 1963 - maj - gusht 1963 - shtator - dhjetor 1963 - Treguesi tematik i lëndës - Treguesi i emrave - Treguesi gjeografik - Lënda