Back

ⓘ Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor. Drejtoria e Pergjithshme e Sherbimit te Transportit Rrugor eshte institucioni qe kryen sherbimin nda ..
                                     

ⓘ Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor

Drejtoria e Pergjithshme e Sherbimit te Transportit Rrugor eshte institucioni qe kryen sherbimin ndaj subjekteve shteterore dhe private ne veprimtarine e transportit rrugor.

                                     
  • Autoriteti Rrugor Shqiptar Enti Kombëtar i Hetimit të Aksidenteve të Aviacionit Drejtoria e Përgjithshme Bregdetare Instituti i Transportit Drejtoria e Përgjithshme
  • Drejtoria e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor Targat CD dhe TR Jeshile të automjeteve personale nuk janë të transferueshme. Makinat e
  • drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor dhe Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve b nga personeli i zyrave kompetente në fushën e transportit
  • ndërkombëtar dhe e rrjetit rrugor kombëtar. Linja ajrore përdor të Aeroportit Ndërkombëtar të Comodoro Arturo Merino Benitez, e cila gjendet në komunën e Pudahuel