Back

ⓘ Kardhiqi dhe Ali Pashë Tepelena. Kardhiqi dhe Ali Pashe Tepelena liber me autor Gani Burnaci dhe redaktor Skender Hasko. Botuar ne Tirane nga Toena ne vitin 200 ..
                                     

ⓘ Kardhiqi dhe Ali Pashë Tepelena

Kardhiqi dhe Ali Pashe Tepelena liber me autor Gani Burnaci dhe redaktor Skender Hasko. Botuar ne Tirane nga "Toena" ne vitin 2003. Faqet e librit 168. ISBN 99927-1-662-2

                                     
  • Pashallëkun e Janinës, krahas sheriatit për myslimanët dhe kanuneve kishtare për të krishterët, Ali Pashë Tepelena zbatoi ligjet e tij, duke lejuar vetëm në raste