Back

ⓘ Milikije Halimi lindi ne 4 Maj ne Haraçine te Shkupit. Mesimet e para i mori ne shkollen Gjergj Kastrioti- Skenderbeu ne vitin 1995, me vone kreu shkollen e mes ..
                                     

ⓘ Milikije Halimi

Milikije Halimi lindi ne 4 Maj ne Haraçine te Shkupit. Mesimet e para i mori ne shkollen Gjergj Kastrioti- Skenderbeu ne vitin 1995, me vone kreu shkollen e mesme Mjeksore ne Tetove, Nikolla Shtejn 1996-2000. Studimet e larta i ndoqi ne Fakultetin Pedagogjik deri ne vitin 2006. E martuar me Agron Halimin, nene e dy femijeve. Nga viti 2017 eshte kryetare e Haraqines, me Lidhja Socialdemokrate e Maqedonise

                                     
  • Maqedonia e Veriut Rajoni Shkup Komuna Haraçinë Kryetari i Komunës Milikije Halimi Partia udhëheqëse LSDM Të dhëna dhe statistika Vendasit Haraçinas Lartësia