Back

ⓘ Abdullah Skaka shkollen fillore dhe Shkollen e Mesme te Mjekesise i mbaroi ne kryeqytetin e Bosnjes, Sarajeve. Ka perfunduar studimet pasuniversitare per ekonom ..
Abdullah Skaka
                                     

ⓘ Abdullah Skaka

Abdullah Skaka shkollen fillore dhe Shkollen e Mesme te Mjekesise i mbaroi ne kryeqytetin e Bosnjes, Sarajeve. Ka perfunduar studimet pasuniversitare per ekonomi. Ne administraten e kryeqytetit erdhi pas nje karriere ne ndermarresi private. Si kryetari i 38 me radhe i Bashkise se Sarajeves eshte zgjedhur nga votat e Keshillit te Qytetit me 6 shkurt 2017. Ne mandatin paraprake te Bashkise se Kryeqytetit, Skaka, ka sherbyer si zevendes i kryetarit te komunes.

Aktualisht eshte kryetar i bordit Komunal te Partise se Aksionit Demokratik SDA ne Qytetin e Vjeter. Nga viti 2009 ka qene menaxher i pergjithshem ne kompanine SKY Media e Sarajeves.

Eshte bashkepronar i biznesit "Skaka" ne komunen Stari Grad. Ai eshte i martuar dhe baba i dy femijeve.