Back

ⓘ Lidhja e Shkrimtarëve, Tiranë. Lidhja e Shkrimtareve eshte nje monument i trashegimise kulturore ne rrethin e Tiranes, ne qarkun e Tiranes, Shqiperi. Ky monumen ..
Lidhja e Shkrimtarëve (Tiranë)
                                     

ⓘ Lidhja e Shkrimtarëve (Tiranë)

Lidhja e Shkrimtareve eshte nje monument i trashegimise kulturore ne rrethin e Tiranes, ne qarkun e Tiranes, Shqiperi. Ky monument eshte i llojit "Arkitekture", i miratuar me numer 122 me 05.03.2007 ".

                                     
 • 19.8141194 Lidhja e Shkrimtarëve dhe Artistëve të Shqipërisë LSHA është organizatë jofitimprurëse e krijuar nga një grup shkrimtarësh e artistësh shqiptarë
 • në konkursin e organizuar nga Lidhja e Shkrimtarëve në Tiranë fitoi çmim të parë. Petraq Qafëzezi shkruajti dhe romane të tjera si Rruga e fluturimeve
 • Libri Shkollor - Prishtinë Sh.B. Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës - Prishtinë Sh.B. Meshari - Prishtinë Sh.B. Pen Qendra e Kosovës - Prishtinë Sh.B. Piramida
 • 1953, Tiranë është poete shqiptare bashkëkohore dhe gazetare e Radio Tirana, RTSH. E vlerësuar nga Lidhja e Shkrimtarëve dhe Artistëve me çmimin e parë
 • kanë mbetur edhe 85 ditë. 1947 - Shqipëri Tiranë u themelua LSHA Lidhja e Shkrimtarëve dhe Artistëve të Shqipërisë 2001 - SHBA - të fillojnë luftën kundër
 • Studimeve Pedagogjike, Tiranë 2003, fq. 137 a b Duraku, Nebil 1984 Shkrimtarët e Kosovës 43 - 83 Prishtinë: Shoqata e Shkrimtarëve të Kosovës. f. 287
 • Seancë e përshpirtshme 2, poezi Libër bilingual: anglisht - shqip Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës, Prishtinë, 1914, Laokooni, roman, Toena, Tiranë 2017
 • çmim të parë në konkursin kombëtar të zhvilluar nga Lidhja e Shkrimtarëve dhe Artistëve në Tiranë Përpjekjet dhe ndihma që dhanë debatikasit dhe të rinjtë
 • nga Ministria e Kulturës dhe Lidhja e Shkrimtarëve me çmimin: Penda e Argjendë për vëllimin me legjenda Nëna e Diellit Çmimin Penda e Artë për vëllimin
 • ambasadë, Zheji: Kur i shpëtova pushkatimit, Shqip. Peçi A., Lidhja e shkrimtarëve kritikat në KQ të PPSH për Petro Markon, Dossier - Shqiptarja.com
 • pushtuan libraritë e bibliotekat shqiptare, sidomos në harkun kohor të viteve 70 - 80 të shekullit të kaluar, bënë që Lidhja e Shkrimtarëve e Artistëve të Shqipërisë