Back

ⓘ Skënder S. Kapiti. Skender S. Kapiti eshte diplomuar per agronomi, jurisprudence dhe nga akademia diplomatike Per maredhenie nderkombetare dhe diplomaci”. Eshte ..
                                     

ⓘ Skënder S. Kapiti

Skender S. Kapiti eshte diplomuar per agronomi, jurisprudence dhe nga akademia diplomatike" Per maredhenie nderkombetare dhe diplomaci”. Eshte studiues i politikes, filozofise, fese, historise dhe te drejtes romake, bizantine, osmane, britanike, amerikane dhe franceze. Ka botuar disa libra ku me kryesoret jane:" TRIUMFI I KOMBIT”," MORALOKRACIA”," NJERIU FILOZOF, ETIK DHE POLITIK”," SHQIPTARET, GREKET, SLLAVET, TURQIT DHE BALLKANI”. Ka shkruar dhe botuar dhjetra ese politike, filozofike dhe historike.