Back

ⓘ Green Motion Albania Car and Van Rental eshte nje kompani makinash me qera, e krijuar ne Tetor 2017. Green Motion Albania eshte pjese e kompanise Angleze Green ..
Green Motion Albania
                                     

ⓘ Green Motion Albania

Green Motion Albania Car and Van Rental eshte nje kompani makinash me qera, e krijuar ne Tetor 2017. Green Motion Albania eshte pjese e kompanise Angleze Green Motion Limited, me prezence ne mbi 30 vende te botes. Ardhja e Green Motion ne Shqiperi sjell gjithashtu konceptin e makinave ekologjike, koncept ky mjafte i nevojshem ne Shqiperi, ku emetimet e gazrave CO2 jane problem shqetesues i 20-vjecarit te fundem.

Ne 2005, Richard Lowden, themeluesi dhe presidenti i Green Motion, reagoi ndaj nevojes globale per te ndermarre nje veprim te mirefillte dhe pozitiv per te luajtur nje rol ne zvogelimin e efekteve te ndryshimit te klimes dhe vendosi te krijoje ate qe eshte tani kompania e pare ne bote e cila eshte miqesore me mjedisin.

                                     
  • anglisht 18 dhjetor 2018. Marrë më 19 dhjetor 2018. Swan Song From the Motion Picture Alita: Battle Angel - Single by Dua Lipa on iTunes iTunes në