Back

ⓘ Saint-Véran eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Hautes-Alpes te rajonit Provence-Alpes-Côte dAzur. Saint-Véran ka nje popullsi prej 262 b ..
Saint-Véran
                                     

ⓘ Saint-Véran

Saint-Véran eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Hautes-Alpes te rajonit Provence-Alpes-Côte dAzur. Saint-Véran ka nje popullsi prej 262 banore dhe siperfaqe 44.75 km², me nje dendesi prej 6 banor/km².

                                     
  • Saint - Chaffrey 05133 Saint - Clément - sur - Durance 05134 Saint - Crépin 05136 Saint - Martin - de - Queyrières 05151 Saint - Véran 05157 La Salle - les - Alpes