Back

ⓘ Oze eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Hautes-Alpes te rajonit Provence-Alpes-Côte dAzur. Oze ka nje popullsi prej 103 banore dhe siperf ..
Oze
                                     

ⓘ Oze

Oze eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Hautes-Alpes te rajonit Provence-Alpes-Côte dAzur. Oze ka nje popullsi prej 103 banore dhe siperfaqe 12.03 km², me nje dendesi prej 9 banor/km².

                                     
  • 05094 Le Noyer 05095 Orcières 05096 Orpierre 05097 Les Orres 05098 Oze 05099 Pelleautier 05100 La Piarre 05102 Le Poët 05103 Poligny 05104