Back

ⓘ Adrola Dushi eshte modele shqiptare e konkurseve te bukurise e cila ishte kurorezuar Miss Universe Albania 2012. Ajo perfaqesonte vendin e saj ne vitin 2012 ne ..
                                     

ⓘ Adrola Dushi

Adrola Dushi eshte modele shqiptare e konkurseve te bukurise e cila ishte kurorezuar Miss Universe Albania 2012. Ajo perfaqesonte vendin e saj ne vitin 2012 ne konkursin Miss Univers.

                                     
  • transmetuar drejtpërdrejt në Televizionin Klan TV Klan Ardit Gjebrea dhe Adrola Dushi ishin nikoqirët e tri shfaqjeve live. Fituese e edicionit të këtij viti
  • Vit Emri Pozicion Miss Universe 2012 Adrola Dushi 2011 Xhesika Berberi 2010 Angela Martini Top 10 - 6th Place 2009 Hasna Xhukiçi Top 15 - 11th Place 2008