Back

ⓘ Vendat eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Allier te rajonit Auvernia-Rhône-Alpes. Vendat ka nje popullsi prej 2226 banore dhe siperfaqe ..
Vendat
                                     

ⓘ Vendat

Vendat eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Allier te rajonit Auvernia-Rhône-Alpes. Vendat ka nje popullsi prej 2226 banore dhe siperfaqe 16.76 km², me nje dendesi prej 133 banor/km².

                                     
  • shtator 2003. Një sukses të lartë e arriti në Zvicër dhe Gjermani ne 20 vendat e parë, Ne Gjermani iu shfaqen tre kenget e ti solo si këngë promovuese