Back

ⓘ Oulches-la-Vallée-Foulon eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Aisne te rajonit Hauts-de-France. Oulches-la-Vallée-Foulon ka nje popullsi p ..
Oulches-la-Vallée-Foulon
                                     

ⓘ Oulches-la-Vallée-Foulon

Oulches-la-Vallée-Foulon eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Aisne te rajonit Hauts-de-France. Oulches-la-Vallée-Foulon ka nje popullsi prej 91 banore dhe siperfaqe 4.45 km², me nje dendesi prej 20 banor/km².