Back

ⓘ Mayot eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Aisne te rajonit Hauts-de-France. Mayot ka nje popullsi prej 199 banore dhe siperfaqe 3.42 km², ..
Mayot
                                     

ⓘ Mayot

Mayot eshte nje komune franceze, e cila ndodhet ne departamentin Aisne te rajonit Hauts-de-France. Mayot ka nje popullsi prej 199 banore dhe siperfaqe 3.42 km², me nje dendesi prej 58 banor/km².

                                     
  • 02461 Marle 02468 Martigny - Courpierre 02471 Mauregny - en - Haye 02472 Mayot 02473 Mennessis 02474 Menneville 02475 Merlieux - et - Fouquerolles 02478