Back

ⓘ Mike Tyson. Michael Gerard Tyson lindur me 30 qershor te vitit 1966 ne Brooklyn, Nju Jork, ne SHBA gjithashtu i njohur si Iron Mike. Gjat karieres se tij profes ..
Mike Tyson
                                     

ⓘ Mike Tyson

Michael Gerard Tyson lindur me 30 qershor te vitit 1966 ne Brooklyn, Nju Jork, ne SHBA gjithashtu i njohur si Iron Mike. Gjat karieres se tij profesionale ka boksuar 58 here nga te cilat ka 50 fitore dhe nga keto fitore 44 i ka me nok aut. Nga 8 humbje 6 i ka me pjesmarrje ne ring kurse ne dy nuk eshte paraqitur fare, barazime nuk ka. Per momentin gjendet ne poziten e 13 te boksiereve me te mire te tegjitha koherave me 893 pike.